Të gjitha dyqanet

Pasta Mia

Për adhuruesit e pastave, Pasta Mia kujdeset që të provojnë shijen unike të pastave italiane të gatuara me mjeshtri dhe kujdes, me një menu të pasur të specialiteteve dhe ambient të këndshëm e të veçantë. . Pjatat tona shërbehen me kombinime të ndryshme të shijeve të parezistueshme.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

044 122 970


EMAIL:

pastamia02@gmail.com


ONLINE