Të gjitha dyqanet

Economic Parfume


Economic Parfume ju ofron mbi 200 aroma të ndryshme të markave më të njohura botërore për meshkuj dhe femra. Ne posedojmë aromat tuaja të preferuara që ju bëjnë të ndiheni të freskët dhe të parfumuar në çdo kohë. Aroma juaj është detaji që ju bën të paharrueshëm.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38345121202


ONLINE