all_shops

BLVCK Store

BLVCK Store do të jetë vend i preferuar i të gjithë atyre që janë të pasionuar pas veshjeve të dizajnuara me stil dhe në mënyrë unike nga market më të njohura botërore.
Në dyqanin tonë mund të gjeni veshje cilësore që ofrojnë komoditet, kompletojnë dukjen tuaj dhe ju bën të ndjeheni vetja.
Tek ne gjeni përzgjedhje të madhe të jakneve, duksave, bluzave dhe xhinseve.

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00