Të gjitha dyqanet

Flok Art Studio

Art n'Flok është studio e bukurisë që kryen të gjitha shërbimet për kujdesin e flokëve tuaj. Gjysma e bukurisë janë flokët andaj kujdesuni që floku juaj të ketë shkëlqimin dhe volumin që ju dëshironi. 

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:


ONLINE