Të gjitha dyqanet

Smart Premium

SMART Premium do të jetë dyqani juaji më i dashur që do të plotësoj të gjitha kërkesat dhe nevojat për pajisje elektronike.  Në dyqanin SMART Premium do të mund të gjeni: telefona, tabletë, smart watch, smart aksesorë për të gjitha llojet e telefonave dhe tabletëve, kufje dhe speaker të ndryshme nga brendet më të njohura botërore. 
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

045 180 900


EMAIL:

smarthome.rks@gmail.com


ONLINE