Të gjitha dyqanet

Smart Accesories

Në Smart Accessories mund të gjeni aksesorë nga më të ndryshmet dhe të prodhimeve më të fundit për telefona celularë. Veç tjerash mund të gjeni edhe headphones, speaker dhe pajisje të ndryshme gaming. 

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

045-180-900


EMAIL:

smarthome.rks@gmail.com


ONLINE