Të gjitha dyqanet

D&P Parfume

Tung, adhurues të parfumëve! Çfarë do t’ju sjellë sezoni i ardhshëm? Nuk është dhe aq lehtë të përzgjedhësh në mesin e aromave të mrekullueshme, glamuroze dhe frutore. Mbyllini sytë. Spërkateni aromën në ajër, merrni frymë thellë dhe do ta dini cila bën për ju.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:

info@dpperfumumks.com

erollpostoseli@yahoo.com


ONLINE