Të gjitha dyqanet

Matú Bistro

Gjatë takimit me miqtë apo familjarët tuaj në ambientin modern të Matú Bistro mund të shijoni pizza italiane të shoqëruar me pije dhe koktej natyral me përplot vitamina, apo edhe të shijoni një filxhan me shijen origjinale të kafes që ju mbush me energji. Koha e kaluar në  Matú Bistro shëndrohet në kujtim të paharrueshme fal shërbimit cilësor, përzgjedhjes së ndryshme të ushqimit dhe ambientit të këndshëm. 

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:


ONLINE