Të gjitha dyqanet

Rose Cocktail & Cafe

Rose Cafe & Bar do të ju shërben kafen tuaj të mëngjesit për t’ju siguruar energjinë për dinamizmin e ditës. Në ambientin e këndshëm të Rose Cafe & Bar mund të shërbeheni me shijen origjinale të kafes gjatë pauzës dhe mbrëmjeve të takoheni me miqtë tuaj duke shijuar pijet dhe koktejt më të mirë në qyetin e Prizrenit. Ambienti jonë i ngrohtë e bën edhe më të këndshme kohën tuaj që e kaloni me miqtë ose familjarët tuaj tek ne. 
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 23:00


ONLINE