Të gjitha dyqanet

Marigo Lounge Bar

Enterieri modern dhe ambienti komfort i MARIGO Lounge Bar do të ju krijoj një hapësirë të këndshme për të kaluar kohë me personat tuaj më të dashur ose për t'u takuar me miqtë tuaj. Me një menu të pasur të pijeve freskuese, kafes së mirë, ushqimit të shijshëm por edhe ëmbëlsirave të ndryshme së shpejti ju mirëpresim në MARIGO Lounge Bar në GALERIA Shopping Mall.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


ONLINE