Të gjitha dyqanet

IBC Cosmetics

BC sjell produktet e brendit Fanola, duke ju ofruar zgjidhjet më të mira për kujdesin, ushqyerjen, ngjyrën dhe shkëlqimin e flokut. ‍ Duke qenë se IBC është përfaqësues ekskluziv i brendit të njohur amerikan Victoria Vynn do të sjell tek ju të gjitha produktet e thonjve, që e bëjnë punën tuaj të aplikoj më lehtë teknikat e reja për rregullimin dhe mirëmbajtjen e thonjve.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:

italianbeautycomestics@gmail.com


ONLINE