Të gjitha dyqanet

Refan Parfumerie

Të krijosh parfum është art, prej mijëra e mijëra vitesh. Teksa spërkatni aromën mbi flokët tuaj, kjo aromë jeton më gjatë dhe fluturon tutje. Kujdes: ekspozimi për periudha të gjata ndaj aromave të ndryshme mund t’ua fuqizojë aftësinë tuaj për ëndrra të mëdha.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

+386 49 864 964


EMAIL:

haso_70@hotmail.com


ONLINE