Të gjitha dyqanet

Evapify

Evapify është një kompani inovative që sjell “vapes” (cigare elektronike) me shijet më emocionuese dhe të jashtëzakonshme në Kosovë nga një ekip ekspertësh ndërkombëtarë që ka ndërtuar brende moderne të besuara nga miliona klientë në tri kontinente.

Produktet e Evapify vijnë me shije të ndryshme, me përqindje të ulët të nikotinës si dhe me numër të ndryshëm të thithjeve për një cigare elektronike, dhe të gjitha këto me një çmim shumë të volitshme.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38344777858


EMAIL:

edon@evapify.com


ONLINE