Të gjitha dyqanet

STILIUM

Ndjehuni ikonik edhe në përditshmëri me përzgjedhjet unike që ekskluzivisht i sjellë mutlibrandi "Stilium". Gërshetimi i ngjyrave, dizajneve dhe kualitetit të lartë ju ofron modele praktike që ju sigurojnë rehati ditëve dhe mbrëmjeve në stilin që ju ndjeheni tërheqës dhe vetvetja.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349976944


EMAIL:

multibrand.pz@albicenter.com


ONLINE