Të gjitha dyqanet

MANGO

Kur bëhet fjalë për modën MANGO është kryefjala e modës, stilit dhe elegancës.  Për çdo ditë dhe çdo rast, brendi MANGO ju ofron përzgjedhjet më trendi, të shprehni  frymëzimin, personalitetin dhe stilin, me rroba të bukura dhe dizajne të veçanta. Me konceptin më të ri, eksploroni koleksionet e reja në dyqanin e Mangos.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349866149


EMAIL:

mango3@albigroup.com


ONLINE