Të gjitha dyqanet

BO BOWLING

Hedhje të fuqishme të topit dhe shënjestra për t’i rrëzuar të gjitha shishet sigurisht që është më shumë argëtuese nga sa tingëllon. Sidomos kur jeni në garë me familjen apo miqtë. Kohë e kaluar si duhet, pa dyshim. 

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

049-171-001


EMAIL:

prizren@bobowling.com


ONLINE