Të gjitha dyqanet

PLAYLAND

Vendi ku asnjëherë nuk mungojnë kënaqësia dhe fytyrat e lumtura. Nëse doni të shpërbleni fëmijët tuaj të dashur për sjellje të mirë apo nota të mira, atëherë ky është vendi ku duhet t’i sillni dhe t’u ofroni kohën më të bukur të jetës së tyre.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349445836


EMAIL:

adilebujari@outlook.com


ONLINE