Të gjitha dyqanet

CINEPLEXX

Të gjithë kanë nevojë të arratisen herë pas here nga bota reale. Magjia e ekranit të madh, e kombinuar me teknologjinë 3D, sistem mahnitës zërimi dhe ulëse luksoze janë arratia perfekte. Cineplexx është kinemaja ideale për çdo person, për çdo familje apo grup miqsh për të kaluar disa orë. 

Orari

E hënë - E shtunë

17:30 – 21:30

E diel

17:30 – 21:30


Kontakti

Telefoni

049 - 755 - 745


EMAIL:

cineplexx.prizren@cineplexx.eu


ONLINE