Të gjitha dyqanet

OFFICE SHOES

Po sikur t’i bëni të gjithë të kthejnë kokën për t’i parë dhe njëherë këpucët tuaja dhe pastaj të duan që t’i kenë ata? Gjithnjë në krye të listës së skenës së modës, këpucët e Office duhet t’i keni patjetër. Shtojini vlera çdo veshjeje që keni me zgjidhjet inovative të këpucëve në Office.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 111 - 277


EMAIL:

of.prizren@officeshoes-ks.com


ONLINE