Të gjitha dyqanet

CHAUSSEA

Lërini këpucët t’ju çojnë drejt aventurave të reja! Shitorja ofron një përzgjedhje të pasur të këpucëve për gra, burra dhe fëmijë. Këpucë të brendeve, ngjyrave, dizenjove të ndryshme për raste të ndryshme me çmime të përballueshme për të gjitha familjet që vlerësojnë modën dhe rehatinë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349976946


EMAIL:

chaussea@albicenter.com


ONLINE