Të gjitha dyqanet

BUZZ

Kemi për ju këpucët e duhura që do t’i bëjnë këmbët tuaja të vallëzojnë dhe veshjet tuaja të bien në sy. Buzz Shoes sjell stilin më të fundit, cilësinë më të mirë me dizajne dhe ngjyra të jashtëzakonshme. Mbathni çfarëdo këpucësh nga Buzz Shoes dhe ju garantojmë dukje fantastike.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 185 - 483


EMAIL:

robert.ejupi@sportin-ks.com


ONLINE