Të gjitha dyqanet

ROSSMANN

Duke numruar mbi 3700 dyqane në vende të ndryshme të Evropës me numër të punëtorëve mbi 54.000 njerëz, zinxhiri i farmacisë Rossmann që njiher me produkte kryesisht të kualitetit Gjerman do të jetë me pikë të shitjes edhe në qytetin e Prizren, konkretisht në GALERIA Shopping Mall. Rossmann ofron larmishmëri produktesh nga markat më të njohura, me kualitet 100% Gjerman, duke përfshi kategoritë: kujdes personal, kozmetikë të shumëanshme, ushqime bio për fëmijë dhe të rritur, ndihmues shtëpiak etj. Rossmann në GALERIA Shopping Mall do të jetë vendosur në katin 0, tek pjesa e produkteve shtëpiake.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

048-875-016


EMAIL:

info@rossmann-ks.com


ONLINE