Të gjitha dyqanet

DORMEO HOME

Jeta juaj gjendet brenda listës së pafund të artikujve të kësaj shitoreje. Ejani vetë të prekni materialet, të kontrolloni dizajnet dhe të eksploroni opsionet e shumta prej të cilave mund të zgjidhni artikujt që t’i çoni në shtëpi vetë apo t’i porosisni online. Çmimet e mira dhe ofertat e shpeshta e bëjnë të domosdoshme përvojën e blerjeve këtu!

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni


EMAIL:

dormeohome.prizren@studio-moderna.com


ONLINE