Të gjitha dyqanet

AZTECH

Hyni në botën e teknologjisë dhe pajisjeve elektronike që përmirësojnë jetesën tuaj. Pavarësisht a ju duhet një shtrydhëse frutash apo një ekran i madh për të marë filmin apo lojën e preferuar të futbollit, kemi gjithçka që mund t’ju vijë në mendje dhe ju garantojmë çmimet më të mira në vend!

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

38345100633


EMAIL:

shop3@aztech-ks.com


ONLINE