Të gjitha dyqanet

BONNATTI

Jetën e mbani në çantën tuaj të dorës, ndaj çanta duhet të jetë e madhe, e sigurtë dhe e bukur mjaftueshëm sa për të patur vend brenda për çdo copëz të jetës tuaj. Aksesorët janë deklarata juaj se kush jeni. Shitorja ju ofroj shumëllojshmëri të dizajneve të cilësisë së lartë, stilit dhe shijes.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

044-121-260


EMAIL:

bonattiprizren@gmail.com


ONLINE