all_shops

IAS

Aksesorët janë të domosdoshëm. Dukja për një ditë moderne ka nevojë për një dorë artikujsh të bukur dhe të guximshëm që i japin jetës paraqitjes tuaj. Ngjyrat, ndjesia, materialet dhe stilet, gjithçka ka vlerën e vet. Eksploroni universin tonë të aksesorëve dhe mahnituni nga çmimet e mira.

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00


contact

tel

0038345587587


EMAIL:

info@ias-ks.com


ONLINE