Të gjitha dyqanet

Heb's Cafe

Hyni në oazin e qetësisë në mes të energjisë së blerjeve. Ajri është përplot aromë kafeje, çaji dhe ëmbëlsirash. Rrufiteni pijen tuaj të preferuar ndërkohë që planifikoni se çfarë do të blini më vonë.  

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

0038349865944


EMAIL:

jaffafoodandcake@gmail.com


ONLINE