Të gjitha dyqanet

Heb's Food

Përfundoni ditën e gjatë me blerje në mënyrën e duhur. Uluni tek ne dhe shijoni ushqim të ngrohtë ose të ftohtë, që ju heq urinë dhe ju ushqen mirë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

0038349865944


EMAIL:

jaffafoodandcake@gmail.com


ONLINE