Të gjitha dyqanet

Green Salad

Për adhuruesit e perimeve të freskëta dhe të fiksuarit për ushqimin e shëndetshëm, Green Salad është vendi i përkryer për ta ushqyer trupin. Pjatat tona janë plot ngjyra dhe shije dhe vitamina që ju mbushin me energji për të gjithë ditën.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

043 - 591 - 159


EMAIL:

greensallad1@gmail.com


ONLINE