Të gjitha dyqanet

BURGER KING

Brend i famshëm botëror është këtu që ju ta shijoni! Çdo ditë, më shumë se 11 milionë vetë vizitojnë restorantet e Burger King nëpër botë. Ju jeni një prej tyre, pjesë e atij grupi që shijon recetat e veçanta, përzierjen e përbërësve dhe përvojat familjare.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


ONLINE