Të gjitha dyqanet

OKI'S Candy Corner

Krejt çka ju duhet është dashuria, po çfarë është dashuria pa një grusht bonbonesh nga më të shijshmet? Jo vetëm për fëmijët, por edhe për të rriturit. Shitorja Oki’s Candy me krenari ju sjell një shumëllojshmëri të pasur të çdo shije bonboneje dhe më shumë. Është vendi më i mirë për një shije të ëmbël.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

EMAIL:

okiscandycorner@gmail.com


ONLINE