Të gjitha dyqanet

Sarajeva Steak House

Një përvojë vërtet me 5 yje e mjeshtërisë së pjekjes së mishit. Shijojini vaktet më të mira me pije të ftohta dhe biseda të bukura. Një ushqim i mirë si ky i bën edhe më të lumtura çastet tuaja më të lumtura. Ejani dhe shijojeni vetë.

Orari

E hënë - E shtunë

08:00 – 22:00

E diel

08:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

045 107 900


EMAIL:

info@sarajevasteakhouse.com


ONLINE