Të gjitha dyqanet

OKAIDI

Fëmijët kanë identitetin e vet. Koleksionet e mini-modës në Okaidi respektojnë identitetin dhe stilin e vogëlushëve tuaj dhe i shoqërojnë teksa rriten. Cilësia jetëgjatë, ngjyrat e gëzuara dhe dizajnet plot stil i ndihmojnë fëmijët që të krijojnë imazhin e tyre që në fillim të jetës.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349412014


EMAIL:

info@albicenter.com

okaidi3@albicenter.com


ONLINE