Të gjitha dyqanet

THE ENTERTAINER

L.O.L., lojëra dhe mozaikë, lodra uji dhe plastelinë, kukulla dhe xixa. Hyni në botën magjike të imagjinatës më të shfrenuar të fëmijëve tuaj ku ata mund të gjejnë të gjitha lodrat për të mbushur ditët me lojë dhe argëtim. Shitorja jonë ka një mision: të sjellë mahnitje në çdo fëmijëri!

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-234-707


EMAIL:

info@axiom-ks.com


ONLINE