Të gjitha dyqanet

Gerbera Flower Shop

Lulet janë gjithnjë ide e mirë dhe gjithnjë do të keni nevojë për bimë që zbukurojnë mjedisin ku rrini. Në shitoren tonë të luleve mund të blini farat për t’i rritur lulet vetë ose mund të zgjidhni në mesin e opsioneve të shumta lulet që do t’ua bëjnë shtëpinë të duket e përsosur.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 971 - 114


EMAIL:

agrocoop@yahoo.com


ONLINE