Të gjitha dyqanet

JARA PHARMACY

Kërkoni për ngjyrën e gjelbër dhe atje do të gjeni cilësinë më të mirë të medikamenteve pa përshkrim apo dhe me përshkrim nga mjeku, shoqëruar nga kujdesi më i mirë për klientë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-501-050


EMAIL:

jarapharm@gmail.com


ONLINE