Të gjitha dyqanet

ORSAY

Është krijuesi personal i stilit të çdo klienti në Kosovë që nga viti 2010, ky brend ofron një shumëllojshmëri të gjerë të veshjeve trendi dhe klasike që përmbushin nevojat e përditshmërisë apo të rasteve më të veçanta. Fustani ORSAY është frymëzimi më i madh, ndërsa dizajnet e tyre nxjerrin më të bukurën e pamjes së gjithkujt.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349866149


EMAIL:

orsay.pz@albicenter.com


ONLINE