Të gjitha dyqanet

SPRINGFIELD

Në një botë të imazheve, stili është karta juaj e identitetit. Të lehta, të rehatshme dhe urbane janë tre tiparet që të kombinuara së bashku sjellin dukjen autentike që përputhet me stilin tuaj të jetës. Shitorja ka modë të përballueshme për klientë që kërkojnë veshje me stil dhe të vërteta për njerëz të vërtetë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

384 (0) 38 500 202 100


EMAIL:

springfield@albicenter.com


ONLINE