Të gjitha dyqanet

Ozdilek

Bëjeni jetën tuaj të Bukur me produktet e këndëshme dhe cilësore për çdo hapësirë në shtëpinë tuaj. Peshqirë, çarshafë, mbulesa, jastëkë, tekstil shtëpiak i mirë dhe i qëndrueshëm sjellin ndryshimin për të cilin keni nevojë. Në OZDILEK do të zbuloni botën e bukurisë dhe rehatisë.  

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 976 - 946


EMAIL:

ozdilekpz@albicenter.com


ONLINE