Të gjitha dyqanet

WOMEN SECRET

Gratë e shekullit 21 e vlerësojnë rehatinë po aq sa edhe trendin. Shumëllojshmëria e veshjeve të brendshme, veshjeve për të fjetur dhe për plazh në këtë shitore është kulmi i kësaj përzierjeje. Ato përputhen me çdo stil jete dhe personalitet, duke shumëfishuar sharmin e çdo gruaje.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-187-009


EMAIL:

info@albicenter.com


ONLINE