Të gjitha dyqanet

CELIO

Burrat mund ta rikrijojnë pamjen e tyre çdo sezon duke mbetur në krye të listës së dukjes tërheqëse me dizajnet dhe materialet ekskluzive të këtij brendi. Të gjithë artikujt esencialë për jetë aktive do t’i gjeni në raftet e kësaj shitoreje. Aksesorët dhe të brendshme plotësojnë garderobën tuaj.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349976944


EMAIL:

celio@albicenter.com


ONLINE