Të gjitha dyqanet

NEWYORKER

Një nga brendet më të mëdha të modës në botë, kjo shitore ka stilin e duhur për të gjitha rastet. Roli i veshjeve është të na udhëheqin drejt eksplorimit të botës jashtë dhe brenda nesh dhe që ne të vendosim se kush duam të jemi, të dukemi pikërisht ashtu si duam të dukemi. Stili i Newyorker ua mundëson këtë!

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:

nyxk003@newyorker.de


ONLINE