Të gjitha dyqanet

LIFE STYLE

Ndjehuni tërheqës në veshje të thjeshta dhe solemne! Dizajnet, materialet dhe ngjyrat që ne ju sjellim janë kombinimi i përkryer që ju duhet për t’i shtuar stil dhe rehati jetës tuaj, kur jeni në punë apo shëtisni me familje dhe miq. Eksplorimi i rafteve tona ju shton kënaqësinë e blerjeve!

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

043 - 991 - 388


ONLINE