Të gjitha dyqanet

INTERSPORT

Një botë e sportit mirëpret çdo klient. Shitore ndërkombëtare me pakicë e veshjeve sportive që kujdeset për nevojat dhe aspiratat e modës të kosovarëve, Intersport ofron një përzgjedhje të pasur të veshjeve dhe këpucëe sportive që janë të përshtatshme për ushtrime brenda apo në natyrë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

045-260-472


EMAIL:

info@intersportks.com


ONLINE