Të gjitha dyqanet

LC WAIKIKI

Këto do të gjeni modën që të gjithë mund ta shohin dhe blejnë. Në çdo stinë të vitit dhe në çdo stinë të jetës, të gjithë kanë të drejtën të vishen mirë dhe të duken me stil. Përzgjedhja e dizajneve dhe cilësisë në LC Waikiki mund të veshë këdo nga koka tek këmbët me modën më të re.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

038 - 742 - 889


EMAIL:

prizren.kosovo@lcwaikiki.com