Të gjitha dyqanet

TUDORS

Lini gjurmë në botë duke veshur këmishët tona. Si një brend i konsoliduar i burrave modernë, ne ju sjellim këmishët, bluzat, trikot dhe kravatat më të mira për t’i dhënë dorën e fundit pamjes tuaj. Këmisha është më shumë se sa diçka që e vesh. Këmisha definon se si përballeni me botën. Zbuloni fuqinë tuaj të vërtetë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:


ONLINE