Të gjitha dyqanet

GUESS

Për të gjithë qytetarët e Prizrenit që dëshirojnë veshjen me klass, tanimë nuk kanë nevojë të shkojnë në shtete tjera që t`i blejnë rrobat që dëshirojnë, meqë GUESS do të jetë në GALERIA Shopping Mall. Me traditë 38-vjeçare, brendi i themeluar në vitin 1981, shtrihet në gjithë botën. E veçanta e “Guess”-it është shumëllojshmëria e dizajneve dhe gjithëpërfshirja e stileve.

Linjat e reja, çmimet e përballueshme dhe stili i “Guess”-it do të janë të vendosur në katin përdhesë në GALERIA Shopping Mall.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 652 - 028


EMAIL:

guess.pz@albicenter.com


ONLINE