Të gjitha dyqanet

ART LUX BOUTIQUE

Shtoni pamjes tuaj elegancë duke përzgjedhur me kujdes veshjet e duhura. Ndjehuni rehat në secilën veshje. Dizajnet, materialet dhe ngjyrat që ne ju sjellim janë kombinimi i përkryer që ju duhet për t’i shtuar stil dhe rehati jetës tuaj.  Art Lux Boutique ka stilin e duhur për të gjitha rastet.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38345346080


EMAIL:

kogjakaterfortesa@gmail.com


ONLINE