Të gjitha dyqanet

Flutra Shoes & Bags

Themeluar si një brend i këpucëve për femra, Flutra shumë shpejtë u zgjerua edhe në këpucë për mashkuj, çanta dhe aksesorë të tjerë. Flutra Shoes&Bags ofrojnë vlerë të mirë për para, stil, dhe cilësi të lartë. Flutra Shoes&Bags do të jetë e vendosur në katin e I-rë tek pjesa e Galerisë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:

flutrashoes@gmail.com


ONLINE