all_shops

WELCH STEEL

STEEL tashmë ka prezantuar me sukses konceptin e bizhuteri të kualitetit të lartë, të krijuar në mënyrë të përsosur dhe me çmime të përballueshme për tregun Kosovar. STEEL ka treguar shkathtësi në angazhimin e saj ndaj artit, artizanatit dhe narrativave tradicionale, duke krijuar aksesorë bashkëkohore për mbajtësit e aksesorëve STEEL.

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00